A furat o țestoasă rară de 2.300 de euro și a vândut-o pentru o sumă INCREDIBILĂ‚

De: Gabriela Voicu / 26.03.2013, 16:00
A furat o țestoasă rară de 2.300 de euro și a vândut-o pentru o sumă INCREDIBILĂ‚
Un tânăr britanic în vârstă de 18 ani a furat o țestoasă, fără să știe că este un exemplar rar, și a vândut-o pe mai nimic, pe Facebook.

Un adolescent a furat dintr-un parc o țestoasă rară care valorează în jur de 2.300 de euro și a vândut-o pe Facebook, pentru doar 35 de euro.

Adam Steff (18 ani) era beat când a furat țestoasa Aldabra de 2 kilograme, pe nume Flo, din Woburn Safari Park, de lângă Milton Keyne, Anglia.

Acesta a acceptat apoi oferta de pe Facebook pentru a o vinde, neștiind că broasca este una dintre cele mai rare din lume.

Polițiștii l-au găsit după ce o mostră din saliva tânărului a rămas pe o halbă de bere în locul din care el furase țestoasa.

Adam Steff

Tânărul îi vânduse exemplarul lui Aiden Mckinstery (19 ani), iar acesta a postat ulterior o poză pe Facebook cu noua sa achiziție, cerând prietenilor sugestii pentru a-i da un nume.

Din fericire, broasca a fost recuperată după ce un membru al personalului de la Woburn a văzut poza și și-a dat seama că era Flo.

Potrivit specialiștilor, broasca originară din Seychelles care este și singura femelă din parcul britanic, ar fi murit dacă nu ar fi fost returnată.

Steff a fost condamnat la 80 de ore de voluntariat și a trebuit să plătească o amendă de 71 de euro.