A incendiat 67 de masini de lux pentru ca era… frustrat!

Apropo.ro / 24.10.2011, 17:00
A incendiat 67 de masini de lux pentru ca era... frustrat!
Politia berlineza a avut o mare surpriza afland ca zeci de masini nu au fost incendiate de o grupare politica, asa cum se credea, ci de... un individ invidios.

Peste 100 de automobile incendiate in Berlin, in ultimele trei luni, au determinat specialistii politiei din Berlin sa emita ipoteza ca vinovata este o grupare politica.

Insa, declaratiile unui suspect retinut sambata au aratat ca celebrii Polizei s-au inselat cu desavarsire. Tanarul de 27 de ani a recunoscut ca a incendiat in ultimele trei luni 67 de automobile, frustrat fiind de ideea ca altii o duc bine in timp ce el era somer si indatorat.

„Ceea ce a declarat barbatul, in esenta, este ca: «Am datorii, viata mea este mizerabila, iar altii au masini scumpe si duc o viata mult mai buna ca a mea, desi n-ar merita asta»” a declarat directorul Biroului de Criminalistica din Berlin, Christian Steiof.

Incendierea automobilelor de lux din Berlin a devenit un fenomen, in ultimii ani inregistrandu-se peste 470 de cazuri, existand nopti in care zeci de masini au fost incendiate.