A intinerit Steaua! (Prosport)

Apropo.ro / 15.02.2009, 10:56
A intinerit Steaua! (Prosport)
Doua victorii, doua egaluri si o infrangere sunt realizarile stelistilor in ultimul cantonament inaintea reluarii campionatului, scrie Prosport.

Doua victorii, doua egaluri si o infrangere sunt realizarile stelistilor in ultimul cantonament inaintea reluarii campionatului.

Ieri, stelistii au transpirat serios in fata celor de la Rudar Plevlja (locul 4 in Muntenegru), numai o executie inspirata a lui Bogdan Stancu aducand linistea in tabara stelistilor.

Si totusi, liniste e impropriu spus pentru ca Steaua sufera inaintea reluarii campionatului, iar cu siguranta Lacatus are de ce sa-si faca griji. A aratat-o si ieri, in partida incheiata cu scorul de 1-1 cu Rudar. Chiar daca au lipsit internationalii, Steaua n-a avut deloc scuze. N-a avut personalitate.

Singurul lucru imbucurator a fost utilizarea celor patru tineri de la echipa a doua. Stratila in locul lui Szekely, Onicas in locul lui Tiago, Lazar in locul lui Dayro si Abuzatoaei in locul lui Semedo au schimbat fata batranicioasa a jocului prestat de Steaua pana prin minutul 65. Dupa intrarea lor, viteza a crescut, s-a jucat mai mult din doua atingeri, cu agresivitate, si s-a pus presiune pe adversar.

Â