A invitat-o pe viitoarea soacră să-i viziteze, dar a uitat ceva jenant pe masa de cafea

De: Alex Manole / 28.02.2021, 09:53

O tânără a povestit incidentul jenant prin care a trecut recent după ce a chemat-o în vizită pe viitoarea soacră.

În postarea de pe Reddit, femeia a spus că ea și prietenul ei preferă să folosească anumite jucării sexuale, iar cum e pandemie și nu prea îi vizitează lumea, uneori acestea rămân la vedere după ce sunt folosite.

Astfel, cei doi au uitat un set de cătușe pentru picioare legat de măsuța din sufragerie înainte să vină în vizită mama tânărului.

Citește și: Gafă la o emisiune tv. Subtitrarea apărută pe ecran, interzisă minorilor

„Nu vreau să întreb ce e cu cătușele de pe masă, dar ce e cu cătușele de pe masă?”, a întrebat-o pe tânără viitoarea ei soacră.

Abia atunci tânăra și-a dat seama de gafa făcută. „Nu vă faceți griji în legătură cu ele. De asemenea, nu sunt cătușe”, i-a spus ea femeii, iar apoi i-a explicat că, de fapt, cătușe sunt cele pentru mâini. „Nu știu de ce am adăugat partea aceea”, a mai scris ea.

Din fericire, femeia mai în vârstă nu a cerut detalii suplimentare. Utilizatorii de Reddit au vrut să știe, însă, mai multe. Așa au aflat că măsuța era una de la IKEA, iar dispozitivele pentru picioare au fost cumpărate de pe Amazon.

„Prietenul tău are o mamă de treabă”, a comentat cineva. „Este cea mai tare. O iubesc pe femeia aceea cu adevărat”, a răspuns autoarea postării.

Sursa: Reddit

Citește și: ADDA lansează piesa „Mamă soacră”, cu un subiect încărcat emotional, din viaţa multor familii din România