A ipotecat casa mamei sale pentru a putea participa la Olimpiadă!

De: Marian Andrei / 12.02.2014, 13:00
A ipotecat casa mamei sale pentru a putea participa la Olimpiadă!
Patinatorul Michael Christian Martinez, singurul reprezentant al Filipinelor la Olimpiada de la Soci, a recurs la un gest neobișnuit pentru a-și putea îndeplini visul de a putea participa la Olimpiadă: a ipotecat casa mamei sale.

Mama sa, Maria Tereza, a declarat că a cerut în repetate rânduri suport financiar președinției filipineze, însă nu a primit niciun răspuns.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„Pot să pun pariu că cei de la Președinție nici măcar nu știu că există un filipinez care concurează la Soci”, și-a mărturisit femeia dezamăgirea.

Doamna Martinez a mai spus că fiul ei a reușit să participe la turneele pre-olimpice datorită sprijinului sponsorului fiului său și a Federației filipineze de Patinaj, însă banii nu au fost suficienți așa că a trebuit să-și ipotecheze casa, „o investiție nebunească”, după cum spune chiar ea.

Pe de altă parte, Martinez, primul reprezentant al Filipinelor la o Olimpiadă de Iarnă de după 1992, speră să aibă o evoluție cât mai bună și să ajungă cel puțin în finala de 24 de patinatori, ceea ce l-ar califica automat pentru Olimpiada de Iarnă din 2018, unde ar putea participa mult mai bine pregătit.

Martinez, în vârstă de 17 ani, are în palmares locul 5 la Campionatul mondial de patinaj artistic pentru juniori și locul 16 la Turneul celor patru continente (compețiție la care participă sportivi din toate țările cu excepția celor europene).