A „lăsat” 50.000 de euro în bar ca să impresioneze o vedetă

De: Marian Andrei / 09.11.2012, 17:00
A
Situația materială bună, ego-ul său și atmosfera Halloweenului l-a determinat pe un comerciant britanic să facă o consumație de 50.000 de euro într-un bar, cu oazia celebrei sărbători.

Dacă începutul a fost modest, comerciantul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, comandând pentru el și cei nouă prieteni care îl însoțeau câte un cocteil „zombi”, cei prezenți în barul Raffles spun că acesta ‘s-a lansat‘ în momentul în care la o masă alăturată s-a așezat actorul Benicio Del Toro (foto).

Prezența starului portorican – care a jucat în Snatch și Suspecți de serviciu – care, de altfel i-a îndemnat pe cei prezenți să mai comande băutură, l-a stimulat atât de tare pe omul de afaceri încât, imediat a cerut trei sticle de Dom Perignon, în valoare de 10.000 de euro fiecare (foto).

Și ăsta a fost doar începutul. Au mai urmat alte șampanii, vodcă și tequila, astfel că spre dimineață a trebuit să achite o notă de plată de 50.000 de euro, dintre care 6.500 de euro numai bacșișul.

O notă de plată demnă de noaptea de Halloween

(atentie, prețurile sunt în lire sterline)

Unul dintre martori a declarat că omul de afaceri „intrase în atmosfera Hallowenului” și că, după cum se comporta, parcă ar fi vrut să-l „eclipseze” pe artistul hollywoodian.

Și ca să nu rămâneți curioși, iata și „traducerea” notei de plată: trei sticle de Dom Perignon Methuselah – 10,000 de euro bucata, șapte sticle de Dom Perignon Oenotheque 1996 – 700 de euro bucata, 10 cockteiluri Halloween zombie – 37 de euro bucata, două vodci Belvedere – 1.000 de euro bucata și șapte pahare de tequila Don Julio 1942 – 40 de euro bucata. Despre „mărunțișuri” ca Red Bull nu cred că este cazul să aducem vorba, însă nu putem să trecem cu vederea bacșișul de 6.500 de euro lăsat de comerciant.