A lovit cu masina un elan dupa ce sora ei a lovit alt elan cu masina

Apropo.ro / 30.08.2011, 10:16
A lovit cu masina un elan dupa ce sora ei a lovit alt elan cu masina
O femeie din British Columbia, Canada, a lovit cu masina un elan in timp ce se indrepta catre spitalul in care era internata sora ei, dupa ce lovise cu masina si ea un elan.

Canadianca Connie Everitt, in varsta de 51 de ani, a ajuns la spital dupa ce a avut ghinionul sa loveasca un elan in timp ce se deplasa catre Spitalul General din Vancouver, unde se afla sora ei Yvone Studley, in varsta de 49 de ani, care se recupera dupa un accident similar, intamplat cu o luna inainte.

Accidentul provocat de Yvone a fost extrem de dur: elanul a trecut prin parbriz, oprindu-se peste soferita, rupandu-i in mai multe locuri o mana, fracutandu-i cinci coaste si cauzandu-i o hemoragie craniana. In urma impactului, elanul a murit pe loc iar Studley a ajuns in spital, in coma.

Cand au aflat ca aceasta a iesit din coma, sora ei Connie impreuna cu sotul acesteia au decis sa o viziteze la spital, luand masini separate.

Din nefericire si aceasta a lovit un alt elan aflat pe sosea insa reusind sa scape cu rani mult mai usoare.

Se pare ca numarul accidentelor auto din Canada provocate de elani este foarte mare, acesta reprezentand 8% din totalul coliziunilor cu animale salbatice iar ghinionul celor doua surori de a avea acelasi accident, cu masini diferite, la interval de o luna, prezinta o trista consecinta a influentei omului asupra mediului salbatic.