A luat cocaină pentru a-și menține silueta, după care s-a spânzurat!

Apropo.ro / 13.12.2012, 18:30
A luat cocaină pentru a-și menține silueta, după care s-a spânzurat!
Samantha Burke, 22 de ani, obișnuia să consume droguri pentru a-și menține greutatea ideală. Din nefericire, ea a ajuns să se spânzure.

Britanica Samantha Burke, în vârstă de 22 de ani, lua amfetamine și laxative pentru a-și menține greutatea. Atunci când mama ei i-a atras atenția că nu procedează bine, Samantha s-a supărat și s-a spânzurat.

Samantha Burke era o tânără obsedată de kilogramele pe care le are, și deseori obișnuia să consume amfetamine în locul unei mese normale și sănătoase.

Tânăra în vârstă de 22 de ani mai lua și cocaină, tocmai din dorința de a mai slăbi câteva kilograme, considerate de ea „în plus”.

Examinarea post-mortem a arătat că avea droguri și alcool în sânge. De pe vremea când începuse să consume substanțele ilegale, mama ei îi atrăgea atenția că nu este un obicei sănătos, și că își poate pierde viața.

Supărată, Samantha i-a spus mamei sale că ar putea-o găsi chiar și spânzurată și moartă. Se pare că nu au fost doar simple cuvinte spuse la nervi, așa cum fac și alte persoane, ci a dus planul la capăt. Corpul ei neînsuflețit a fost găsit de un câine maidanez, într-un câmp din apropiere.

Mama tinerei a declarat că aceasta se plângea de kilogramele în plus încă de la vârsta de 18 ani. Problema ei a luat amploare, și nici specialiștii psihologi nu au reușit să o aducă pe drumul cel bun, sau cel puțin nu au mai apucat.

Știa că are o problemă, dar nu-i putea face față. Și mama Samanthei îi spunea că sportul este cea mai bună armă împotriva greutății, în condițiile în care chiar ea se menținea astfel în formă.

Discuțiile în contradictoriu între cele două, faptul că mama ei slăbea mai ușor decât ea, lipsa înțelegerii între cele două, nepuțiința tinerei de a face față problemelor pe care le considera ea că le are au condus la un sfârșit tragic, dar care poate fi un semnal de alarmă pentru cele trec prin astfel de cazuri.