A luat pe toată lumea prin surprindere! O cunoscută cântăreaţă de la noi, vedetă într-un serial românesc

Apropo.ro / 19.04.2015, 09:00
A luat pe toată lumea prin surprindere! O cunoscută cântăreaţă de la noi, vedetă într-un serial românesc
După ani buni în care a încântat pe toată lumea cu vocea ei, soprana Ianna Novac a simţit că a venit momentul să arate publicului că are şi alte talente. Cântăreaţa a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un proiect inedit. Aceasta a acceptat propunerea regizoarei şi scenaristei Carmen Roşca Fulger de a face parte dintr-o nouă producţie românească, un serial plin de viaţă şi muzică.
Astfel, Ianna a devenit colegă cu nume mari ale scenei ca Octavian Ursulescu, Anca Pandrea, Adriana Trandafir, Mihai Constantinescu, dar şi cu Eniko Georgescu şi Dinu Maxer. Frumoasa basarabeancă joacă rolul unei profesoare de canto, ipostază care o prinde de minune.
 
“Am acceptat cu mare bucurie acest proiect pentru că nu poţi refuza să fii alături de oameni atât de frumoşi. Iniţial ştiam că va fi vorba despre un singur episod în care am să apar, însă, până la urmă am devenit parte din serial. Personajul pe care îl joc îmi este foarte drag, e vorba despre o profesoară de canto. Repet cu tinerii, facem vocalize, cânt la pian, totul se învârte în jurul muzicii, pe care o iubesc dincolo de orice. Sper că acest serial să fie pe placul publicului şi, de ce nu, să avem parte şi de alte proiecte la fel de frumoase”, a declarat artista.
 
 
Aşa cum îi spune şi numele, “Cheia Sol” este un sitcom românesc cu şi despre muzică, ce  aduce în faţa publicului momentele cheie din viaţa unor tineri foarte talentaţi. Culisele festivalurilor de muzică, situaţiile cu care se confruntă un artist la început de drum, dar şi orele lungi de studiu şi repetiţii, toate aceste aspecte sunt surprinse în serialul ce rulează din 9 aprilie la TVH. În fiecare joi seara, de la 21:30, telespectatorii sunt invitaţi să intre în lumea muzicii şi să trăiască alături de Ana Ilinca, Andreea Marinescu, Vlad Stroia şi ceilalţi tineri talentaţi emoţiile primilor paşi în lumea spectacolului.
 
 
“M-am simţit foarte bine la filmări, mai ales că am retrăit emoţiile din primii mei ani de carieră alături de aceşti tineri minunaţi. Niciun început nu este uşor, dar dacă ai credinţă şi răbdare, toate lucrurile se vor aşeza cum trebuie până la urmă. Îmi amintesc şi acum de momentul în care am venit la Bucureşti, a fost foarte greu. Mă simţeam singură, nu îmi găseam locul şi singurul lucru care îmi aducea alinare era muzica. Am cântat cât am putut de mult şi în sufletul meu ştiam că va fi bine. Şi aşa a şi fost. Acum am tot ceea ce îmi doresc, iar asta le spun şi tinerilor cu care intru în contact: credeţi în visul vostru şi luptaţi pentru el, se va împlini până la urma”, a mărturisit Ianna Novac.