A mărit prețurile ca să scape de clienți!

De: Marian Andrei / 30.04.2013, 10:00
A mărit prețurile ca să scape de clienți!
Un german de 32 de ani, forțat de împrejurări, a luat o decizie bizară: a decis să facă tot posibilul pentru a scăpa de o parte a clienților.

Afacerea începută acum doi ani de germanul Niko Robert i-a adus, pe lângă satisfacția că înghețata sa este cea mai bună din oraș, și o mulțime de neplăceri

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Odată cu căldura, amatorii de înghețată au revenit în număr mare iar Niko se confruntă iar cu problemele de anul trecut: coada imensă care se formează pe trotuar, în unele zile ea având o lungime de 50 de metri, dar și aglomerația de biciclete, scutere sau alte mijloace de transport individuale care blochează trotuarul.

Anul acesta, însă, proprietarul unei cafenele italiene situate alături, l-a amenințat că va face toate demersurile pentru a-i închide afacerea, pentru că oamenii care stau la coadă îi incomodează proprii clienți.

Pus în fața unei eventuale închideri, producătorul de înghețată a anunțat că va majora prețul de vânzare, de la 1,2 euro porția la 1,6 euro.

Prin această scumpire, germanul speră că numărul clienților va scădea, nu se va mai forma coadă în fața magazinului iar ceilalți comercianți din zonă vor renunța la plângerile depuse.