A mers cu bicicleta 42 de kilometri pentru a aplica la un job

De: Gabriela Voicu / 20.09.2012, 14:00
A mers cu bicicleta 42 de kilometri pentru a aplica la un job
O americancă șomeră a parcurs 42 de kilometri cu bicicleta pentru a-si depune CV-ul la o companie, inainte de data expirarii ofertei.

O femeie din North Carolina, SUA, care este șomeră de un an și jumătate, a parcurs aproape 42 de kilometri cu bicicleta pentru a aplica la un job.

Kimberly White, care a fost concediată în februarie 2011 și a încheiat în urmă cu două săptămâni perioada acordării ajutorului de șomaj, spune că a luat bicicleta roz a fiicei ei și a mers de la locuința lor din Cherryville, până în Lincolnton, la JobLink Career Center, pe 10 septembrie, pentru a-și depune CV-ul înainte de data limită, potrivit ziarului local Gaston Gazette.

Îmi place să merg pe bicicletă, așa că nu am considerat că fac un efort prea mare pentru a obține acest job. Nu m-am gândit de două ori înainte să mă urc pe bicicletă pentru a parcurge această distanță”, a declarat femeia.

White a mai spus că „aventura” ei a durat trei ore și că așteaptă să primească răspuns în urma aplicării pentru jobul dorit.