A mers la doctor cu o DURERE DE CAP, dar a aflat o veste ȘOC!

Apropo.ro / 27.11.2012, 15:50
A mers la doctor cu o DURERE DE CAP, dar a aflat o veste ȘOC!
O tânără de 24 de ani din Anglia a mers la medic în urma unor mari dureri de cap. Ce i-au spus medicii după consult a lăsat-o mută!

Kayleigh Renwick, 24 de ani, din Stanley, County Durham, Anglia, a ajuns la medic cu dureri mari de cap, și a crezut că are ceva probleme cu rinichii. În ultima perioadă se simțea cam rău și pierduse din greutate fără să țină vreo dietă.

Rezultatul analizelor avea să scoată la lumină cu totul altceva decât se aștepta tânăra și soțul ei.

La șase ore după ce a ajuns la spital, Renwick a dat naștere unei fetițe de 3,400 g. Uluitor, dar adevărat, proaspăta mamă nici nu se gândea la așa ceva. Nu știa că este însărcinată.

Renwick a fost uimită când a aflat că va naște, pentru că nu avea semnele specifice unei sarcini. Ciclul menstrual era existent, iar în loc să se mai îngrașe, ea a slăbit câteva kilograme. Și-a făcut și un test de sarcină, dar i-a ieșit negativ.

Știa că există și asemenea cazuri, dar nici prin gând nu i-ar fi trecut că și ei i s-ar putea întâmpla la fel.

Cuplul mai are o fetiță în vârstă de 2 ani, și nu planificaseră sosirea celui de-al doilea – fetița Lucy.

Tânăra mamă a avut o sarcină suprapurtată, bebelușul venind pe lume cu cinci săptămâni peste termen. Acum în vârstă de șase luni, Lucy a fost diagnosticată cu brahicefalie și plagiocefalie, sindroame cunoscute și sub numele de Sindromul Capului Turtit. Ea va avea nevoie de operație cosmetică și îngrijiri speciale.