A murit Adam Yauch, unul dintre fondatorii legendarei trupe Beastie Boys

De: Mia Nicolescu / 05.05.2012, 10:37
A murit Adam Yauch, unul dintre fondatorii legendarei trupe Beastie Boys
Adam Yauch, unul dintre cei trei membrii ai trupei Beastie Boys, a decedat vineri seară, în Manhattan. Artistul avea 47 de ani și fusese diagnosticat cu cancer.

Cea care a confirmat vestea morții a fost chiar mama artistului.

În 2009 a apărut pe Youtube o înregistrare în care Adam „MCA” Yauch mărturisea că are cancer la glandele salivare. Între timp, artistul a fost supus unei operații de îndepărtare a tumorii canceroase, iar în 2012 dădea semne că se simte mult mai bine. Acesta spera că boala nu va mai reveni și că își va putea vedea de proiectele muzicale în continuare.

„A fost o perioadă grea, însă a trebuit să ne oprim din lucru și să reprogramam turneul pe care îl aveam în orar”, spunea Yauch în 2010.  

Vineri, 4 mai 2012, organismul lui Adam Yauch a pierdut însă lupta cu necruțătoarea boală. Artistul în vârstă de 47 de ani a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță de doar 14 ani.

HEPTA: Adam Yauch

HEPTA: Adam Yauch în mai 2009, înainte să anunțe că are cancer

Era incredibil de dulce și cel mai sensibil artist. L-am iubit mult”, a declarat Russell Simmons, fondatorul casei de discuri Def Jam și al liniei vestimentare „Phat Pharm”.