A murit fiul cântărețului Usher

De: Gabriela Voicu / 23.07.2012, 09:24
A murit fiul cântărețului Usher
Kyle Glover, fiul vitreg în vârstă de 11 ani al cântărețului american Usher, a murit din cauza rănilor suferite într-un accident de schi nautic.

Kile Glover, fiul vitreg în vârstă de 11 ani al cântărețului american Usher, a murit într-o clinică din Atlanta, din cauza rănilor grave suferite în urma accidentului de schi nautic de la începutul acestei luni.

Kyle este fiul fostei soții a muzicianului, Tameka Foster. Băiatul a fost transportat în stare critică la spital, după ce a fost lovit de o persoană care făcea schi nautic, pe 8 iulie.

Copilul a murit după ce părinții lui au decis, la recomandarea medicilor, să îl deconecteze de la aparatele medicale de întreținere a funcțiilor vitale.

Usher și Tameka

Jeffrey Hubbard, un prieten în vârstă de 38 de ani al familiei victimei, este persoana care conducea acel jet ski în momentul producerii accidentului.

O prietenă în vârstă de 15 ani a lui Kile Glover a fost și ea accidentată, fiindu-i fracturată o mână și suferind echimoze la nivelul craniului. Ea se află acum în afara oricărui pericol.

Tameka are doi copii cu Usher – Usher Raymond VI, în vârstă de 4 ani, și Naviyd Ely Raymond, în vârstă de 3 ani. Kyle este unul dintre cei doi fii pe care Tameka îi are cu fostul ei partener, Ryan Glover.