A murit în timp ce dona… spermă!

De: Dragos Tanase / 22.06.2012, 14:30
A murit în timp ce dona... spermă!
Tribunalul din Wuhan, provincia chineză Hubei, a deschis recent un caz rar cu privire la moartea subită a unui student la medicină, în timp ce dona spermă la banca specializată afiliată universității la care învăța.

Zheng Gang, un student la medicină în cadrul Universității De Știință și Tehnică din Huazhong, a murit în timp ce dona, pentru a cincea oară, spermă la banca afiliată Universității, în luna februarie 2011, raportează publicația Yangtze River Times.

Tatăl studentului, Zheng Jinlong, a dat în judecată Universitatea pentru mai mult de 4 milioane de yuani (aprox 630.000 de dolari), ca daune morale.

Motivul morții fiului acestuia a rămas în continuare neclar, deși spitalul a spus că a fost un accident.

Tatăl a cerut în mai multe rânduri să se efectueze o autopsie, însă Universitatea a refuzat, deși acesta are dovezi că fiul său era perfect sănătos, deținând un set complet de analize realizat recent.

Conducerea Universității le-a propus soției decedatului și tatălui acestuia o compensație de 14.000 de dolari ca ajutor umanitar și că va scuti pe soție, care și ea este studentă la medicină, de taxele universitare.

Momentan, cele două tabere nu au ajuns la un consimțământ și procesul este în continuare în desfășurare.