A murit Jeanne Cooper, o actriță din „Tânăr și neliniștit”

De: Gabriela Voicu / 09.05.2013, 13:00
A murit Jeanne Cooper, o actriță din
Actrița americană Jeanne Cooper, una dintre vedetele serialului de televiziune "Tânăr și neliniștit", a murit ieri, la vârsta de 84 de ani.

Actrița americană Jeanne Cooper din serialul „Tânăr și neliniștit” a murit, ieri, la vârsta de 84 de ani.

„Mama a murit în dimineața asta (miercuri, n.r.), cu puțin timp în urmă, liniștită, în somn, având-o alături pe sora mea”, a anunțat fiul actriței, actorul Corbin Bernsen, pe Facebook. Bernsen joacă în prezent în serialul de televiziune „Psych”, difuzat de USA Network.

În urmă cu câteva săptămâni, Jeanne Cooper a fost spitalizată în stare critică, însă natura bolii de care suferea nu a fost dezvăluită.

Jeanne Cooper, în tinerețe

„Tânăr și neliniștit”, serialul care a răsturnat toate recordurile de audiență peste Ocean și preferatul românilor în timpul după-amiezelor petrecute în fața televizorului, a ajuns în luna martie la venerabila vârstă de 40 de ani și la peste 10.000 de episoade difuzate în Statele Unite.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Jeanne Cooper a fost nominalizată de mai multe ori la premiile Daytime Emmy și Primetime Emmy. Ea a fost recompensată cu două trofee Daytime Emmy, dintre care unul pentru întreaga carieră. În 1993, actrița a primit o stea pe Walk of Fame.