A murit Philip Chevron, chitaristul trupei The Pogues

De: Gabriela Voicu / 10.10.2013, 13:30
A murit Philip Chevron, chitaristul trupei The Pogues
Philip Chevron, chitaristul trupei The Pogues, a murit, marți, la vârsta de 56 de ani, din cauza cancerului esofagian cu care fusese diagnosticat în 2007.

Philip Chevron, chitaristul trupei The Pogues, a murit, marți, la vârsta de 56 de ani, din cauza cancerului esofagian cu care fusese diagnosticat în 2007. Muzicianul a fost diagnosticat cu o tumoare inoperabilă în august 2012, după ce în aprilie fusese declarat vindecat de medici, în urma unui tratament.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Chitaristul irlandez s-a alăturat trupei The Pogues, al cărei lider este Shane MacGowan, după lansarea albumului de debut al formației, „Red Roses for Me”, în 1984.

The Pogues- „If I Should Fall From Grace With God”

Muzicianul, al cărui nume real era Philip Ryan, a părăsit această trupă folk-punk în 1994 într-o perioadă în care lupta contra dependenței de droguri și alcool și a reformat trupa punk The Radiators From Space, alături de fostul basist al trupei The Pogues, Cait O’Riordan.

Când trupa The Pogues s-a reunit în 2001 și publicul a fost din nou interesat de muzica ei, Chevron a remasterizat întregul catalog muzical al formației, relansându-l pe CD, și a jucat un rol important în concertele și turneele susținute ulterior de trupă.