A murit rapper-ul american Heavy D

Apropo.ro / 09.11.2011, 11:51
A murit rapper-ul american Heavy D
Dwight Arrington Meyers alias Heavy D, a murit, ieri, in Los Angeles, dupa ce si-a pierdut cunostinta in fata locuintei sale.

Rapper-ul american Heavy D, celebru in anii ’90, a murit, ieri, in Los Angeles, la varsta de 44 de ani, din cauza unei pneumonii netratate.

El si-a pierdut cunostinta in fata casei sale din cartierul Beverly Hills, apoi a fost gasit pe trotuar, in jurul orei locale 11.25. Muzicianul era constient si putea sa vorbeasca, insa prezenta dificultati respiratorii. Vecinii au chemat serviciul de urgente, iar el a fost transportat la un spital din apropiere, unde, in cele din urma, a murit.

Dwight Arrington Meyers alias Heavy D a fost nascut in Jamaica si s-a mutat in orasul Mt. Vernon din statul New York in copilarie. I-a placut muzica hip-hop si si-a infiintat propriul grup, The Boyz, cu prietenii lui din liceu, care si-au luat numele de scena DJ Eddie F, Trouble T-Roy si G-Wiz.

Casa lui Heavy D

Grupul si-a schimbat denumirea in Heavy D & The Boyz si a lansat albumul de debut in 1987, care a inclus piesele „Mr. Big Stuff” si „The Overweight Lover’s in the House”. Succesul a venit odata cu lansarea albumului „Big Tyme” din 1989, de pe care s-au remarcat piesele „Somebody for Me” si „We Got Our Own Thang”.

Grupul Heavy D & The Boyz a trecut si prin momente tragice, cand Trouble T-Roy a murit intr-un accident de automobil in 1990. In anul urmator, ceilalti membri ai grupului au cunoscut cel mai mare succes din cariera lor cu albumul „Peaceful Journey” si single-ul „Now That We Found Love”, care a intrat in primele cinci pozitii din topul american R&B.

Citeste mai multe despre „Rapper-ul Heavy D a murit la vârsta de 44 de ani”, pe Mediafax.ro