A plecat de 10 ani din România şi a compus un single pentru dorul de ţară!

Apropo.ro / 09.10.2014, 06:00
A plecat de 10 ani din România şi a compus un single pentru dorul de ţară!
Constantino Toma – pe numele lui Alex Toma Constatin, şi-a luat viaţa în mâini şi la vârsta de doar 20 ani a plecat să-şi încerce norocul în afara ţării, ca orice tânăr descurajat de sistem şi de viitorul ce i se oferea în ţară. Ambiţia care îl caracterizează i-a adus după mai bine de 10 ani rezultatul muncii sale, şi anume lansarea unui single propriu, în ţara lui de baştină.
“România  este şi va fi dintodeauna visul meu frumos! Să ajung undeva cât mai  sus în topurile muzicii româneşti ar fi tot ce îmi doresc în momentul ăsta, să aud piesa mea ‘’Beautiful soul ‘’- compoziţie proprie, în fruntea topurilor în ţara mea” , spune artistul optimist şi încrezător în talentul său.
 
Primul proiect muzical din care a făcut parte a fost la vârsta de 16 ani, unde, împreună cu alte două fete a creat trupa DAK3, stilul fiind hip-hop dance, în mare vogă la acea vreme. 
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Artiştii preferaţi din România sunt Inna şi Delia, datorită succesului şi calităţilor lor de necontestat, iar Michael Jackson este idolul lui artistic, desăvârşit: coregrafie, muzică, energie, “love forever” cum spune chiar Costantino Toma.
 
Toma este exemplul tânărului plecat, care, după 10 ani de absenţă din ţară a reuşit să-şi asigure un trai mai mult decât decent şi s-a stabilit în Italia.  Însă reperul vieţii lui este tot în România. El demonstrează că prin muncă orice vis se poate realiza, important este să crezi în tine şi să-ţi urmezi calea. 
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Chiar dacă toamna bate la uşă, “Beautiful Soul “ este creat pentru dorul de ţara şi dorul de mare, o poveste de dragoste dintre un corporatist şi o tânără sexy ce-şi cauta marea aventură de-o vară!
 
Înregistrat şi mixat în studioul Class Music Studio, single-ul are o linie melodică care-i pune în valoare vocea artistului, un refren ce cu greu ţi-l mai scoţi din minte, cu un bit şi un sound super actual.