A primit 30.000 de dolari ajutor de șomaj în timp ce era la închisoare!

De: Marian Andrei / 06.03.2012, 18:10
A primit 30.000 de dolari ajutor de șomaj în timp ce era la închisoare!
Un criminal condamnat a reușit să încaseze peste 30.000 de dolari cu titlul de ajutor de șomaj în timp ce era încarcerat într-o închisoare din Los Angeles.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Los Angeles a arătat că Anthony Garcia, condamnat la 65 de ani de închisoare, a reușit cu ajutorul tatălui său și al prietenelor lor să fraudeze statul cu 1.600 de dolari pe luna, din octombrie 2008 pâna în martie 2010, încasând acești bani drept ajutor de șomaj, deși el se afla în pușcărie.

Potrivit purtătorului de cuvânt, cei trei, care în această perioadă au depus bani atât în contul lui Garcia cât și în conturile membrilor bandei acestuia, au fost arestați joia trecută.

Criminalul Anthony Garcia a imortalizat scena crimei într-un tatuaj.

„E destul de înspăimântător să vezi că un criminal condamnat, aflat în închisoare, primește ajutor de șomaj„, a spus purtătorul de cuvânt, care a arătat că Garcia a fost prins din cauza unui tatuaj.

Polițiștii l-au oprit pe Garcia în trafic, avand suspiciunea că ar conduce avand permisul de conducere expirat și l-au fotografiat pentru identificare, pozand cu această ocazie și tatuajul pe care acesta îl avea pe piept. După o perioadă, unul dintre detectivii care anchetase o crimă rămasă nerezolvată încă din 2004, a vazut poza cu tatuajul și a remarcat asemănarea până la detaliu a tatuajului cu scena crimei, ceea ce a condus la soluționarea cazului și arestarea criminalului.