A pus pisica în mașina de spălat și a apăsat START! Ce a hotărât instanța care l-a judecat

De: Gabriela Voicu / 14.11.2012, 15:45
A pus pisica în mașina de spălat și a apăsat START! Ce a hotărât instanța care l-a judecat
Un britanic în vârstă de 23 de ani a fost condamnat la închisoare după ce a torturat pisica prietenei lui.

Allan Staughton, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Marea Britanie, a fost de curând condamnat la închisoare, pentru 56 de zile, după ce a făcut un lucru oribil, pe care el l-a considerat amuzant.

Britanicul din Huntingdon, Cambridgeshire, a fost acuzat de cruzime față de animale după ce a închis pisica iubitei lui într-o mașină de spălat, pe care a lăsat-o sa funcționeze 12 secunde, în timp ce filma suferința acesteia. Încantat de fapta lui, Staughton a postat clipul pe internet.

Pisica terorizată, pe nume Princess, a rămas fără un dinte și a suferit răni la limbă, în urma incidentului.

Un britanic a pus o pisică în mașina de spălat și a apăsat START

O organizație pentru protecția animalelor s-a autosesizat după ce a văzut clipul și, în cele din urmă, a reușit să-l găsească pe tânăr și să-l dea pe mâinile autorităților.

„Se vede clar din clip că pisica a suferit o traumă. Era dezorientată, nici măcar nu se putea mișca. Este incredibil ce a făcut acest om”, a spus un membru al organizației.

Britanicului, care ar suferi de deficit de atenție, i-a fost interzis pe viață contactul cu animalele, iar iubita lui l-a parasit, după o relație de patru ani și jumătate.