A ramas fara chilotii… purtati

Apropo.ro / 29.01.2002, 11:58
A ramas fara chilotii... purtati
De necrezut, dar lucrurile cele mai ciudate se intampla, mai ales, la casele mari. In urma cu cateva saptamani, la Colegiul Saint Andrew, unde studiaza Printul William, a avut loc un furt misterios si inexplicabil. Fara nici un semn care sa denote acest lucru, de azi pe maine,

De necrezut, dar lucrurile cele mai ciudate se intampla, mai ales, la casele mari. In urma cu cateva saptamani, la Colegiul Saint Andrew, unde studiaza Printul William, a avut loc un furt misterios si inexplicabil.

Fara nici un semn care sa denote acest lucru, de azi pe maine, toata lenjeria intima a frumosului William a fost furata, chiar din dulapul lui. Si mai ciudat este faptul ca fiului regretatei Printese Diana, i-a fost furata doar lenjeria intima purtata.

William a raportat furtul autoritatilor, dar, chiar si asa, chilotii Majestatii Sale n-au fost gasiti… Pana de curand, cand, pe un site de pe Internet, au fost oferite spre vanzare articole de vestimentatie care apartin Printului William.

Si nu e vorba despre orice articol, ci… chiar despre chilotii purtati. Prin intermediul Palatului Bukingham, William a oprit imediat vanzarea si, in sfarsit, hainele buclucase au ajuns in posesia stapanului de drept.

SURSA : ACASA MAGAZIN

Tags: