A rămas fără nevastă şi fără amantă. Iubita artistului l-a părăsit în plin divorţ!

De: Cristiana Trifu / 22.02.2018, 16:19
A rămas fără nevastă şi fără amantă. Iubita artistului l-a părăsit în plin divorţ!
Un artist de la noi a fost părăsit şi de iubita pentru care s-a certat cu soţia.

Kamara este acum în situaţia în care o pierde şi pe soţia sa Oana, şi pe amanta Mădălina cu care nu a apucat să se iubească decât vreo 2 luni. Relaţia dintre Kamara şi Mădălina s+a încheiat brusc, aşa cum a început.

„Mă doare că totul a început foarte frumos şi a ajuns să se întoarcă totul. E dureros că îţi faci planuri şi trebuie să o iei de la zero de pe o zi pe alta. Stiam în ce mă bag, dar nu mă gândeam că o să se termine aşa repede. (…) Totul s-a transformat în ceva atât de urât. (…) Nu a greşit cu nimic nici el, cred că ne-am grăbit amândoi. Am rămas şi cu o amintire foarte frumoasă, dar mi-e destul de greu. I-am spus cam tot ce aveam de zis. Îmi pare rău de toată situaţia asta. Un alt motiv al despărţirii au fost şi lacrimile lor când au venit la TV. Sigur i-a răscolit tot ce s-a întâmplat. Nu mi-a picat bine să văd că se îmbrăţişează, că plâng”, a declarat Mădălina.

Kamara şi soţia lui Oana sunt separati de peste 6 luni. Cei doi au împreună un băieţel în vârstă de 3 ani, Leon. Acesta s-a născut cu o formă de paralizie cerebrală.

Soţia lui Kamara, Oana, a fost invitată în platoul unei emisiuni de televiziunhe, unde a vorbit despre boala copilului lor, Leon.

 „Motivele… cred că am decis să le îngrop. Au existat multe frustrări, separări. După ce am născut sau chiar un pic înainte de naştere. El era foarte mult timp plecat şi e de înţeles, pentru că el era cel care aducea bani în casă. Probabil nu am înţeles la momentul respectiv şi simţeam nevoia de mai mult sprijin.
 
I-am reproşat că nu a fost lângă mine atunci când am născut. Prima lui replică a fost că nu poate veni pentru că are finală la fotbal, a doua zi. Apoi, s-a corectat şi a spus că nu poate schimba biletul de avion. Când Leon s-a născut au fost nişte probleme. Are o formă de paralizie cerebrală şi mi-a fost foarte greu. E foarte greu să accepţi că copilul tău are probleme sau că e mai special. S-a născut la 36 de săptămâni şi probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme”.