A renascut speranta CFR-ului la titlu!

Apropo.ro / 24.04.2008, 10:48
A renascut speranta CFR-ului la titlu!
CFR Cluj a reusit sa castige cu scorul de 1-0 in fata formatiei FC Vaslui, si a revenit pe primul loc in clasamentul Ligii I.

CFR Cluj a reusit sa castige partida de pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), in fata formatiei FC Vaslui, si a revenit pe primul loc in clasamentul Ligii I, renascand astfel sperantele clujenilor la cucerirea titlului de campioana.

Omul decisiv al ardelenilor a fost din nou atacantul argentinian Diego Ruiz, care a si marcat nicul gol al intalnirii, in minutul 50, dupa ce a preluat un balon la marginea careului vasluienilor si l-a invins pe Haisan cu un sut la coltul lung.

In urma victoriei de aseara, clujenii au reusit sa profite de pasul gresit facut de Steaua in partida cu Poli Timisoara si spera acum la un rezultat favorabil in meciul din etapa urmatoare dintre Universitatea Craiova si formatia din Ghencea..

"Un meci neasteptat de greu, dar am castigat meritat. FC Vaslui a schimbat sistemul si am avut probleme in prima repriza. A fost un meci de lupta in care noi ne-am creat ocazii. Nu stiu daca la hentul lui Mardare a fost penalti, dar la faultul asupra lui Durbabier se impunea lovitura de pedeapsa. Vasluienii au jucat pentru ei, deoarece spera sa prinda Cupa UEFA- Intertoto si au demonstrat ca formeaza o echipa buna. Se pare ca pana in ultima etapa nu se va sti campioana. Este important ca ne-am revenit si in ultimele trei etape am inscris cinci goluri fara sa primim vreunul. Nu cred ca suntem favoriti la castigarea titlului. Daca aveam 7-8 puncte avans, atunci eram favoriti", a declarat Andone la finalul partidei.

"Venim dupa o perioada foarte grea, insa astazi (n.r. – miercuri) evolutia noastra a fost in crestere. Am avut oportunitati de a marca in prima repriza si dupa aspectul jocului cred ca meciul se putea termina la egalitate. Ne-a lipsit un marcaj mai strict la faza golului primit pentru a reusi mai mult. Daca ramanea 0-0 mai mult timp, puteam spera la un egal sau chiar la o victorie. FC Vaslui are un patron care da prime. FC Vaslui a jucat pentru FC Vaslui si pentru primele de la club. Avem meciuri destul de grele in finalul sezonului, dar echipa a aratat ca e in crestere de forma, ceea ce imi da sperante. Ar fi o dezamagire daca am rata si prezenta in Cupa UEFA-Intertoto. Pe Sorin Frunza l-am schimbat deoarece are entorsa la genunchi si nu striu cat va sta in afara terenului", a spus imediat dupa meci, Emil Sandoi.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro (44. Stancioiu ’28) – 2. Tony, 20. Cadu, 27. Sousa, 4. Panin – 31. Dani, 6. G. Muresan – 19. Culio, 10, Trica (16. Semedo ’66), 7. Dubarbier – 99. Ruiz (23. Fabbiani ’81).
Antrenor: Ioan Andone.

FC Vaslui: 81. Haisan – 30. P. Jovanovici, 3. Andronic, 15. Buhus, 5. Mardare, 27. Hugo Luz – 16. Sabou (4. B. Panait ’44), 20. Ljubinkovici, 11. Ad. Gheorghiu (26. Bukvici ’77) – 10. S. Frunza (17. Balace ’46) – 23. M. Matei.
Antrenor: Emil Sandoi.