A renunțat la câine după ce i-a „mâncat” mașina de 100.000 de euro

De: Marian Andrei / 07.02.2014, 10:00
A renunțat la câine după ce i-a
Un britanic a renunțat la unul dintre câinii săi, oferindu-l spre adopție unei alte familii, după ce animalul i-a ros aripile mașinii sale de lux, un Aston Martin.

Acum câteva zile, când a ajuns acasă, Royston Grimstead, un britanic în vârstă de 42 de ani din Somerset, și-a găsit unul dintre câini, un collie în vârstă de patru ani, murdar din cap până în picioare de ceva alb.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

La prima vedere, nu a dat atenție, crezând că Luce a prins vreo pasăre și era murdară de pene și fulgi.

Dar câțiva pași mai departe, zâmbetul i-a înghețat pe buze atunci când și-a văzut mașina. Bolidul avea ambele aripi din față distruse, fibra de sticlă fiind roasă de nărăvașul patruped.

„Nu sunt un plângăcios, dar nu mi-a picat bine. Ținând cont că nici nu se înțelegea prea bine cu celălalt câine al meu, am luat imediat decizia de a o da”, a spus Grimstead.

Intenția s-a materializat chiar a doua zi, bărbatul găsind prin intermediul unui site specializat o familie care a dorit să o adopte pe Luce.

„Nu le-am spus noilor proprietari de ce am dat-o. Mă aștept ca, după ce vor afla, să o găsesc la ușă”, a mai spus Grimstead, care a adăugat că este prima dată când Luce distruge un lucru.

Din fericire mașina este asigurată împotriva distrugerilor, așa că proprietarul nu va scoate bani din buzunar pentru reparație.