A salvat un caine facandu-i respiratie gura la bot! (Video, Poze)

Apropo.ro / 24.10.2011, 15:27
Un pompier american a apelat la aceasta metoda neobisnuita pentru a salva viata unui caine scos dintr-o cladire in flacari.

Atunci cand pompierii dintr-un orasel american au ajuns la casa care luase foc, sigurul membru al familiei care era acasa reusise deja sa salveze alte trei animale de companie – un caine Collie si doua pisici. Pompierii au intrat in casa pentru a-l cauta si pe Koda, un labrador care nu apucase sa fie salvat.

Pompierii, scotandu-l pe Koda din cladire

Pompierii, scotandu-l pe Koda din cladire

Atunci cand a fost scos din casa, acesta era deja inconstient din cauza fumului inhalat. Salvatorul, Jamie Giese, care la randul sau este proprietarul a doi caini, a declarat ca nu a avut o trusa de prim-ajutor la el si, vazand eforturile disperate de a respira ale labradorului, a adaptat procedeul uman la realitate si i-a facut respiratie „gura la bot„.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Manevra a fost incununata de succes, cainele revenind la viata. Chiar si asa, el a fost transportat pentru acordarea de ingrijiri medicale avansate la Spitalul de Ingrijire a animalelor de companie si apoi la Centrul de Urgenta pentru Animale din Wisconsin.