A scăpat ca prin minune să nu fie zdrobit de o stâncă

De: Marian Andrei / 03.09.2013, 10:15
Foarte puțini oameni se pot lăuda că au fost atât de aproape de moarte, dar au scăpat ca prin minune. Unul dintre ei este acest șofer taiwanez.

Furtuna tropicală Kong-Rey care a afectat Taiwanul săptămâna trecută a produs inundații, alunecări de teren și s-a soldat cu numeroase victime. 

Un video extraordinar, inregistrat cu o camera de luat vederi de la bordul unui autoturism, arată că în viață se mai întâmplă și minuni.

O stâncă în greutate de câteva sute de tone a fost dislocată din solul înmuiat de ploi de către rafalele violente de vânt și a căzut milimetric lângă un autoturism care se deplasa pe o șosea din apropierea orașului Keelung.

Potrivit filmării, se pare că șoferul nu și-a dat seama ce s-a întâmplat decât în momentul în care stânca a lovit șoseaua. Mai mult, uriașul bloc de piatră a stat un moment în echilibru instabil, „ezitând” între a se rostogoli peste mașină sau alături de ea.

Norocosul șofer a avut nevoie de cateva momente pentru a-și reveni din șoc, după care a ieșit din masina pentru a se uita la bolovanul care era cât pe aici să-i curme viața.

Din fericire, în accident nu a fost rănită nicio persoană.