A scăpat nevătămată după ce a explodat toaleta

De: Marian Andrei / 06.06.2013, 10:00
A scăpat nevătămată după ce a explodat toaleta
Incidentele petrecute la toaletă sunt, în general, destul de rare, însă explozia unei toalete, chiar în momentul în care era folosită este un eveniment extrem.

În dimineața zilei de 1 mai, liniștea orașului Leqing City, din provincia chineză Zhejian a fost tulburată de o explozie. Ce s-a întâmplat?  O femeie a intrat să folosească o toaletă publică și, în timp ce era înăuntru, aceasta a explodat, literalmente.

Explozia a fost atât de puternică încât a spulberat un gard aflat în apropiere și a rănit o trecătoare prin zonă. Surprinzător însă, femeia aflată în interiorul toaletei a scăpat absolut nevătămată.

Un localnic a apreciat că explozia s-ar fi produs prin aprinderea accidentală a gazului metan infiltrat în perții dubli ai toaletei.

În orice caz, norocul a făcut ca 1 Mai să fie sărbătoare națională în China, astfel încât foarte puțină lume se afla pe stradă. În mod normal, zona industrială în care se afla toaleta este foarte aglomerată în zilele de lucru, iar dacă explozia s-ar fi produs în altă zi, numărul victimelor ar fi fost mult mai mare.