A slăbit 40 de kilograme. Feli, despre secretul său pentru a rămâne în formă – FOTO

De: Cristiana Trifu / 26.03.2018, 11:17
A slăbit 40 de kilograme. Feli, despre secretul său pentru a rămâne în formă - FOTO
Într-o formă de invidiat şi mereu cu zâmbetul pe buze, jurata ”The Four – Cei 4” Feli mărturiseşte că are câteva secrete pentru a face faţă programului încărcat şi zilelor în care reuşeşte să se împartă între concerte, filmările la emisiunea ”The Four – Cei 4” şi cei dragi.

Jurata ”The Four – Cei 4” Feli reuşeşte să nu îşi piardă niciodată zâmbetul de pe buze, chiar dacă programul ei ar putea părea obositor pentru unii. Indiferent că este la concerte sau alături de Antonia, Carla’s Dreams şi Cheloo la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4”, Feli are mereu un tonus de invidiat. Cu toate acestea, frumoasa artistă recunoaşte că nu i-a fost mereu la fel de simplu.

”A fost un proces lung, în care a trebuit, în primul rând să reînvăţ să mă pun pe primul plan, să am grijă de sănătatea mea – de corpul şi de sufletul meu în acelaşi timp. În plus, atunci când te implici în ceva cu sufletul deschis, nu simţi povara orelor de filmare”, povesteşte Feli, care va putea fi văzută în postura de jurat ”The Four – Cei 4” începând de sâmbătă, 31 martie, ora 20.00, la Antena 1.

Încă din prima ediţie a emisiunii, challengerii, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de cei patru artişti selectaţi deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun.
În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare. Pe parcursul sezonului, telespectatorii pot vota pentru cei care au părăsit emisiunea, iar patru dintre ei, care vor acumula cele mai multe voturi, pot fi întorşi la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.