A slăbit 40 de kilograme şi arată ca o divă! Câţi bani a cheltuit soţia lui Bourceanu să se „tuneze” – FOTO înainte&după

De: Cătălina Matei / 27.02.2017, 15:16
A slăbit 40 de kilograme şi arată ca o divă! Câţi bani a cheltuit soţia lui Bourceanu să se
Adina, soţia fostului căpitan al Stelei Alexandru Bourceanu, a reuşit să slăbească aproximativ 40 de kilograme. Această transformare i-a schimbat total viaţa.

După operaţia de micşorare a stomacului, pentru care a scos din buzunar 7.000 de euro, tânară a mai făcut câteva schimbări de ordin estetic. La câteva luni după intervenţia care i-a conferit o siluetă de manechin, Adina a apelat la medicii esteticieni pentru un implant mamar, iar astăzi se poate laudă şi cu un bust provocator. Intervenţia a costat 4.000 de euro.

Nevasta lui Bourceanu, într-o ipostaza fabuloasă! În sutien pe autostradă!

Transformare fabuloasă! Soţia lui Bourceanu, ÎN COSTUM DE BAIE, după ce a slăbit şi şi-a pus silicoane

Ultima operaţie a fost una de înlăturare a surplusului de piele rămas în urma intervenţiei de micşorare a stomacului: „Recuperarea merge foarte bine. Nu mai am nicio problema, in curand o sa ma apuc si de sport. Sper sa-si revina si cicatricile cum trebuie. Sunt inca rozalii, dar sper sa se albeasca. A trecut totusi putin timp de la operatie”, spunea Adina la doar două săptămâni după operaţie, scrie wowbiz. Pentru această intervenţie, Adina Bourceanu a plătit 5.500 de euro.