A slăbit peste 25 de kilograme. Monica Anghel:„Mi s-a întâmplat ceva la nivel mental!”

Apropo.ro / 31.05.2018, 10:33
A slăbit peste 25 de kilograme. Monica Anghel:„Mi s-a întâmplat ceva la nivel mental!”
Îndrăgita cântăreaţă Monica Anghel trece printr-o perioadă cu multe schimbări în viaţa sa şi, în această duminică, de la ora 15.45 este invitata Oanei Turcu, la Antena Stars, unde vorbeşte despre noul său stil de viaţă şi felul în care a reuşit să slăbească peste 25 de kilograme.

„Astă vară a trebuit să mă operez de urgenţă pe coloană pentru că făcusem o pareză pe piciorul drept, o pareză de 98%.  Aveam nişte dureri groaznice. După două zile de antiinflamatorii făcute injectabil, nu se simţea nicio îmbunătăţire. Şi atunci prietena mea, care este şi medicul nostru de familie, pentru că ea mi-a făcut acele injecţii, a spus:  ‘Eu nu îţi mai fac acele injecţii, du-te şi operează-te! Nu vreau să te distrug!’ Trebuia să mă operez în acel moment ca să scot acele bucăţele de disc care ajunseseră la nerv. Doctorul care m-a operat pe coloană mi-a spus ca ar fi bine să mai slăbesc puţin, că m-ar ajuta. Atunci mi s-a întâmplat ceva la nivel mental şi am zis că trebuie să fac ceva,” povesteşte Monica Anghel.

Artista dezvăluie  şi programul de care a aflat ulterior şi datorită căruia a reuşit să dea jos  atât de multe kilograme.
„Am reuşit să slăbesc 25 de kilograme, mă simt foarte bine. Fac mişcare, merg la sală, merg şi la psiholog”, mărturiseşte Monica Anghel.

Despre schimbările prin care a trecut în ultima perioadă, despre viaţa sa de familie, dar şi despre felul în care a reuşit să slăbească atât de mult şi să se menţină, Monica Anghel vorbeşte deschis, duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu, la Antena Stars.