A șocat cu această fotografie! Internauții o acuză că este mult prea vulgară

De: Mia Nicolescu / 20.10.2012, 16:00
A șocat cu această fotografie! Internauții o acuză că este mult prea vulgară
Ruby, interpreta piesei "Stinge lumina", obișnuiește să posteze pe Facebook imagini incitante cu sânii și cu fundul ei. De data aceasta, "prietenii" virtuali sunt de părere că a întrecut măsura.

Fiecare dintre noi este liber să posteze ce dorește pe conturile personale de Facebook, Twitter, MySpace etc. Doar că, atunci când ești persoană publică, parcă ar trebui să ai o anumită reținere și să încerci să păstrezi o imagine decentă.

Nu este și cazul focoasei Ruby, bruneta care, după ce a pozat în Playboy, a continuat să publice pe internet imagini demne de pictorialele pentru adulți.

Spre exemplu această imagine a strâns peste 5.600 de Like-uri, însă comentariile nu sunt tocmai de laudă.

Ruby

Cred că ar câștiga mai bine din filme pentru adulți decât din muzică, dacă aceea e muzică”, „Cred că puteai atrage comentariile bărbațiilor cu ce ți-ar face și dacă erai mai decentă cum e Andreea Bănică, ea e frumoasă, sexy și decentă, sau Andreea Bălan… Ele se respectă… Pe tine testrică atitudinea de bip bip ce o afișezi!”, Dar ce poziție ai, imediat cearăți și găurile”, „Dacă nu ai facea atâtea poze d’astea porno și nu ai arăta așa bine, ai fi varză. Cu cântatul ești la pământ”… sunt doar câteva dintre criticile celor care o au ca prietenă pe Facebook pe Ruby.