„A sosit momentul să-mi iau la revedere…”

Apropo.ro / 05.01.2014, 14:00
Vedeta a declarat că se va retrage pentru o vreme, în speranța că va reuși să se reîncarce cu energie pozitivă și va trece peste starea proastă în care se află acum.

Roxana Ciuhulescu a declarat că se va retrage pentru o vreme, în speranța că va reuși să se reîncarce cu energie pozitivă și va trece peste starea proastă în care se află acum.

Roxana Ciuhulescu

„A sosit momentul să-mi iau la revedere…. Am să plec o perioadă undeva ca să mă încarc energetic, într-un loc despre care am să vă povestesc mai târziu și nu, nu este vacanță. Am avut un an greu și nu-mi regăsesc liniștea de altadată așa că… mă voi izola o perioadă. Sufletul trebuie și el hrănit, mai ales după ce a trecut prin perioade dificile… Cea mai grea luptă este cea care se dă intre mintea și inima ta, pentru că niciodată nu știi pe care s-o asculți.

N-am să mai scriu o perioadă, însă curând voi reveni cu forțe noi, atunci când am să va întâmpin (virtual) cu acceași bună dispoziție. Ce nu te doboară te face mai puternic…..Aveti grijă de voi! O să-mi lipsiți…”, a scris Roxana pe pagina ei de Facebook.