A spart 15.000 de lire sterline ca să se tragă în poze cu vedete

Apropo.ro / 23.06.2014, 09:30
A spart 15.000 de lire sterline ca să se tragă în poze cu vedete
Moda selfie-urilor cu vedete a luat amploare, dar Paul Carrington, un comedian din Marea Britanie, a ridicat totul la nivel de artă.

Carrington s-a pozat în 2011 cu actrița Crissy Rock, iar de atunci a făcut o adevărată pasiune pentru selfie-uri cu vedete. Carrington vrea să profite de fiecare ocazie pe care o are pentru a se trage în poză cu o vedetă sau alta, astfel că a ajuns să piardă cam șase luni pe an și 15.000 de lire sterline, în total, pentru a-și pune în practică noul hobby.

Lui Carrington i-au trecut prin poze nume celebre precum Tom Hardy, Peter Andre, White Dee, Brendan O”Carroll sau Jenny Godley, majoritatea nume de primă mână în showbiz-ul britanic.

Carrington a recunoscut că se entuziasmează de fiecare dată când se trage în poză cu vreo vedetă și susține că cele mai ușoare vedete de care a dat au fost White Dee (vedeta unui documentar pus la cale de Channel 4) și Brendan O”Carroll (actor și producător irlandez).

„Cea mai ușoară vedetă de care am dat a fost White Dee. I-am lăsat un comentariu pe pagina de Facebook și în câteva ore deja mâncam fursecuri la ea acasă. Am rămas apropiați și pot să spun că îmi este tare de dragă. Pe Brendan O”Carroll l-am găsit în Dublin. Am dat peste platoul de filmare într-un interval de două ore. Nici n-am avut nevoie să mă cazez peste noapte” a precizat Paul Carrington.

Comedianul din Birmingham spune că își agață pozele cu vedete pe pereți, dar că în curând va avea nevoie să se mute într-o casă mai mare pentru că nu mai are loc unde să agațe pozele.