A stat blocat în autoturism timp de 18 ore după ce s-a răsturnat

De: Marian Andrei / 04.11.2013, 09:43
A stat blocat în autoturism timp de 18 ore după ce s-a răsturnat
Un tânăr de 23 de ani care s-a răsturnat cu mașina la intrarea în Timișoara a rămas blocat în autoturism timp de 18 ore, până când o prietenă l-a găsit și a anunțat Poliția.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Timiș, Mirela Drăghicioiu, a declarat, duminică seară, că tânărul, din localitatea arădeană Vinga, s-a răsturnat cu mașina la intrarea în Timișoara, dinspre Arad, și a rămas blocat în autoturism, fiind în imposibilitatea de a folosi telefonul.

Meteo în București și în alte orașe pe vremea.apropo.ro

„Tânărul venea la Timișoara pentru a se întâlni cu niște prieteni, însă la intrarea în municipiu a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile. Accidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 23.00. Tânărul nu a putut să anunțe pe nimeni despre accident, astfel că a rămas încarcerat”, a declarat Mirela Drăghicioiu.

Ea a precizat că o prietenă a tânărului l-a găsit pe acesta, blocat în mașină, abia duminică, în jurul orei 17.00 și a sunat la 112. La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare de la pompieri, Poliția și o ambulanță care l-a preluat pe tânăr și l-a transportat la un spital din Timișoara.

Potrivit medicilor, tânărul, care este conștient, ar putea avea un picior fracturat.