A stat timp de 382 de zile… doar pe bicicletă! (Video)

Apropo.ro / 13.02.2012, 17:00
A stat timp de 382 de zile... doar pe bicicletă! (Video)
Artistul francez Guillaume Blanchet a trăit 382 de zile pe bicicleta sa. Acolo a dormit, a mâncat, și-a spălat hainele și a flirtat cu fetele frumoase din jurul său.

Este destul de dificil să crezi că cineva ar putea sta zile întregi pe o bicicletă, ba chiar să doarmă, să mănânce, să navigheze pe internet, să citească ziarele sau să-și spele hainele.

Pare incredibil, însă exact asta a făcut francezul Guillaume Blanchet pe străzile din Montreal, Canada. Bărbatul ce lucrează ca și copyeditor, recunoaște că a gătit pe bicicleta și chiar a flirtat cu doamnele și domnișoarele care i-au ieșit în drumul său.

THE MAN WHO LIVED ON HIS BIKE from Guillaume Blanchet on Vimeo.

Guillaume a realizat și un filmuleț despre proiectul său (cu ajutorul unei camere montate pe bicicletă), ce demarează cu o dedicație pentru tatăl său care a împlinit 64 de ani și care a pedalat și el pe aceeași bicicletă, în trecut. Tatăl artistului francez, pasionat și el de ciclism, a mers peste 120.000 de km pe bicicleta-vedetă.

În filmuleț, Guillaume s-a filmat cum pedalează non-stop, uneori și fără mâini, căci este ocupat cu treburi mai serioase, cum ar fi activitățile sale zilnice.