A stins lumina! Ruby s-a despărţit de iubit

Apropo.ro / 11.04.2013, 11:33
A stins lumina! Ruby s-a despărţit de iubit
Cântăreaţa Ruby, care face furori în muzică şi este încă pe val cu single–ul "Stinge lumina" a vorbit despre despărţirea de iubitul său.

Ruby

Potrivit Cancan.ro, frumoasa brunetă a decis să pună punct relaţiei pe care a  avut-o cu Oxi, cel care, de altfel, a şi lansat-o în muzică. Separarea dintre ei a avut loc în urmă cu mai bine  de o jumătate de an, iar cântăreaţa are deja o altă relaţie, chiar cu dansatorul ei.

Citeşte aici un interviu cu Ruby!

Ruby

„Relaţia noastră a încetat în urmă cu aproximativ jumătate de an. Am preferat sa fim discreţi şi să nu trecem despărţirea asta prin filtrul presei pentru că ţine strict de vieţile noastre personale. Nu ne-am despărţit din vina nimănui. Am avut parte împreună de 6 ani de relaţie frumoasă, dar proiectul de care ne ocupăm ne-a acaparat foarte mult şi am ales să rămânem nu doar prieteni, ci şi familie. În prezent fiecare este implicat în câte o relaţie dar acesta nu este sub nicio formă motivul pentru care am ales să ne despărţim. Oxi este în continuare managerul meu, iar lucrurile nu se vor schimba din punctul ăsta de vedere sub nicio formă. Datorită lui, proiectul Ruby există iar lucrurile funcţionează”, a declarat Ruby, in exclusivitate pentru Cancan.ro.