A sunat la 911 de șase ori pentru a lăuda mâncarea din închisoare

De: Gabriela Voicu / 17.10.2012, 15:20
A sunat la 911 de șase ori pentru a lăuda mâncarea din închisoare
O femeie din Florida, SUA, a sunat de șase ori la 911 pentru a le mulțumi polițiștilor pentru mâncarea primită în închisoare.

Autoritățile din Florida au sancționat o femeie care a sunat la 911 de mai multe ori și le-a mulțumit polițiștilor pentru un sandwich pe care l-a mâncat în închisoare.

Christine Brown, în vârstă de 51 de ani, a apelat de șase ori numărul de urgențe, duminică, pentru a-i mulțumi șerifului Jack Parker pentru sandwich-ul „bologna” care i-a fost oferit când a fost închisă la Brevard County Jail Complex.

Christine Brown

Femeia a fost întrebată la telefon dacă are ceva de raportat, însă ea vorbea continuu despre acel sandwich. Brown a fost ulterior vizitată de un polițist, care a vrut să se asigure că totul era ok la domiciliul ei.

Americanca a fost amendată pentru toate cele șase apeluri false la 911 și trimisă la închisoare, cauțiunea ei fiind stabilită la 3.000 de dolari.

Tot în Florida a avut loc recent o situație similară. Joshua Basso, un american în vârstă de 32 de ani, a fost arestat pentru că suna frecvent la 911 pentru a purta conversații indecente. Oamenii legii consideră că el era fetișist, pentru că și în 2009 apelase autoritățile din același motiv.