A sunat la 911 din cauza unui vis ciudat

De: Gabriela Voicu / 06.09.2012, 16:00
A sunat la 911 din cauza unui vis ciudat
Mark Welch, un american în vârstă de 18 ani, a sunat la 911 pentru a se plânge că visul său ciudat din timpul nopții devenea realitate.

Autoritățile din Florida au arestat un tânăr de 18 ani care a sunat de două ori la 911 pentru a anunța că visul său ciudat devenea realitate.

Polițiștii de la Volusia County Sheriff’s Office spun că Mark Welch i-a sunat duminica trecută, în jurul orei 19.00, spunând că tot ceea ce visase cu o noapte în urmă devenea realitate și dorea să le demonstreze tuturor.

Un polițist a fost trimis la locuința băiatului, de lângă Orange City, iar acesta și-a dat seama că el era confuz din cauza drogurilor, cel mai probabil K2 (marijuana sintetică), pe care o fumase în ziua respectivă.

Adolescentul nu a avut nevoie, însă, de intervenția medicilor și a fost sfătuit să nu mai sune la 911 dacă nu are urgențe.

Deși părinții i-au confiscat mobilul, mai târziu el s-a dus la un vecin pentru a folosi telefonul acestuia. Astfel, a sunat a doua oară la 911 și a spus că a încălcat interdicția de a suna poliția tocmai pentru a fi arestat.

Welch a ajuns apoi în custodia poliției locale și a fost amendat cu 500 $.