A supraviețuit după ce piciorul unui scaun i-a străpuns craniul

De: Gabriela Voicu / 27.08.2013, 17:30
A supraviețuit după ce piciorul unui scaun i-a străpuns craniul
Un sârb despre care se crede că a fost rănit în timpul unei altercații dintr-un bar a supraviețuit ca prin minune după ce un picior metalic al unui scaun i-a străpuns craniul.

Un sârb despre care se crede că a fost rănit în timpul unei altercații dintr-un bar a supraviețuit ca prin minune după ce un picior metalic provenind de la un scaun i-a străpuns craniul.

Bara de 11 cm lungime i-a atins parțial creierul, iar situația lui i-a uimit chiar și pe medici, cărora nu le-a venit să creadă ca bărbatul încă este viu.

Polițiștii și medicii nu au aflat exact în ce circumstanțe a avut loc incidentul în care a fost implicat bărbatul de 40-45 de ani, care a ajuns la spital fără acte de identitate.

Funcțiile motorii ale sârbului nu au fost afectate semnificativ, el fiind capabil să se miște și să se hrănească singur, dar în următoarele săptămâni va trebui să urmeze un tratament recuperatoriu.

„Am îndepărtat piciorul metalic din corpul pacientului, iar operația nu a fost dificilă. Bărbatul a petrecut două săptămâni la terapie intensivă, iar starea sa este stabilă”, a declarat neurochirurgul Pavel Rudenko.