A supraviețuit după ce și-a înfipt accidental o săgeată în cap

De: Gabriela Voicu / 26.04.2013, 14:30
A supraviețuit după ce și-a înfipt accidental o săgeată în cap
Un pescar din Brazilia a șocat medicii, supraviețuind în urma unui accident grav provocat chiar de el, în timp ce își curăța uneltele pentru pescuit.

Medicii au rămăs fără cuvinte când au văzut radiografia unui bărbat din Brazilia, care și-a tras în cap o săgeată cu harponul, din greșeală.

Pescarul Bruno Barcellos de Souza Coutinho, în vârstă de 34 de ani, își curăța uneltele de pescuit când harponul s-a declanșat, lansând o săgeată ascuțită exact în craniul său, potrivit presei străine.

În loc să se grăbească spre spital, bărbatul s-a întins liniștit, crezând că astfel rana lui se va vindeca. I-a spus totuși mătușii sale să cheme pompierii.

Craniul lui Bruno Barcellos de Souza Coutinho

De Souza Coutinho era lucid când a juns la spital, deși avea o săgeată înfiptă prin ochiul stâng, care i-a zdrobit craniul și i-a pătruns în creier, la milimetri distanță de puncte vitale. El a fost operat și și-a pierdut vederea la ochiul stâng.

Bărbatul va rămâne internat pentru câteva zile, până când medicii se vor asigura că leziunile craniene nu îi vor pune viața în pericol.