A ţinut totul secret! Anca Lungu, însărcinată în 6 luni. Tatăl copilului este “Regele cosmeticelor” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 02.04.2018, 10:45
A ţinut totul secret! Anca Lungu, însărcinată în 6 luni. Tatăl copilului este “Regele cosmeticelor” - FOTO
Prezentatoarea Antenei 1 Anca Lungu a demisionat pentru că urmează să devină pentru a doua oară mămică, sarcină pe care a ţinut-o secretă. Prezentatoarea a divorţat vara trecută de Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, cu care are o fetiţă în vârstă de aproape 4 ani şi va deveni mămică pentru a doua oară cu noul ei iubit.

Anca este gravidă  în şase luni, iar burtica, deşi ascunsă sub haine largi, a început să i se contureze bine. “Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar  eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul  staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă”, a spus Anca Lungu, care a predate ştafeta noilor ei colegi.

„A fost o zi atat de intensa, incat n-am mai gasit resurse sa scriu un „ramas bun” si aici. Tot ce pot spune dupa cei 15 ani este „multumesc”! Multumesc celor care au crezut in mine, multumesc pentru sansa enorma pe care am primit-o, multumesc pentru viata frumoasa pe care mi-am castigat-o facand ce-mi place mai mult si mai mult, multumesc familiei si colegilor, multumesc voua, ca m-ati insotit de-a lungul anilor si multumesc Celui de Sus pentru toate binecuvantarile. Simt recunostinta pana in maduva oaselor si o satisfactie enorma izvorata din dragostea cu care am fost si sunt inconjurata”, a scris Anca Lungu pe Facebook.

Cel care urmează să-I devină soţ acesteia este un milionar grec cu afaceri în domeniul cosmeticelor.

Anca Lungu va părăsi România alături de fetiţa pe care o are cu Ştefan Lungu, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită de două ori, cu şeful staţiei locale de televiziune din Suceava la care lucra la vârsta de 20 de ani, iar apoi cu Ştefan Lungu.

După patru ani de căsnicie, Anca şi Ştefan Lungu au decis să meargă pe drumuri separate şi au divorţat în urmă cu câteva luni. Cei doi şi-au spus adio în mare secret, la notar şi au refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la acest subiect.