A trăit 5 ani în junglă, dar nu s-a întâlnit cu Tarzan!

De: Marian Andrei / 29.10.2012, 13:30
A trăit 5 ani în junglă, dar nu s-a întâlnit cu Tarzan!
Vezi povestea unei femei din Columbia care în copilărie a fost adoptată de maimuțe după ce a fost abandonată în junglă!

Povestea Marinei Chapman, versiunea feminine a celebrului Tarzan, a început atunci când aceasta avea cinci ani. Fata a fost răpită și apoi abandonată, din motive necunoscute, în junglă unde, spre norocul ei, a fost adoptată de o colonie de maimuțe capucin.

Potrivit Vanessei James, una dintre fiicele Marinei, aceasta, în afară de faptul că a fost adormită cu cloroform, iar când s-a trezit era părăsită în junglă. nu își aduce aminte din copilărie decât faptul că avea o păpușă neagră.

În cei aproximativ cinci ani pe care i-a petrecut în junglă, Marina, care crede că s-a născut în 1950, a învățat să prindă păsări și iepuri cu mâinile goale pentru a supraviețui. La fel ca personajul fictiv din povestea lui Edgar Rice Burroughs, Tarzan, Marina a fost descoperită de vânători, dar calvarul ei nu s-a oprit aici: ea a fost vândută unui bordel din localitatea Cucuta, ai cărui proprietari au pus-o să se prostitueze.

După ce a reușit să evadeze, viața ei s-a împărțit între arestul poliției și stradă, până când a reușit să se angajeze ca menajeră. Din acest moment, norocul i s-a schimbat, ajungând ca in cursul unei călătorii în Marea Britanie să îl cunoască pe cel care i-a devenit ulterior soț: un bacteriolog în vîrstă de 29 de ani.

Marina s-a hotărât, la îndemnul celor două fiice ale sale, cărora le spunea la culcare, în copilărie, povești din junglă, să iși facă cunoscută viața, pentru a demasca ororile traficului de ființe umane din America de Sud.

Cartea scrisă de ea, publicată deja în șapte țări, va ajunge, în aprilie viitor, și pe rafturile librăriilor dn Marea Britanie și, mai mult, o televiziune va realiza un documentar pe baza cărții.