A trecut pe lângă moarte, dar şi-a revenit miraculos! Cum arată Adrian Daminescu la 60 de ani?

De: Cătălina Matei / 09.12.2016, 11:34
A trecut pe lângă moarte, dar şi-a revenit miraculos! Cum arată Adrian Daminescu la 60 de ani?
Sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 20.00, Adrian Daminescu vine să cânte, pentru prima oară, la “Te cunosc de undeva!”, câteva dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, alături de Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay.

După coşmarul trăit alături de cântăreţ, fosta soţie a lui Adrian Daminescu a dat lovitura în America!

„La “Te cunosc de undeva!” m-am simţit occidental. De altfel, la voi întotdeauna m-am simţit foarte bine. Totul a fost foarte frumos… Am ales să cânt “Şi m-am îndrăgostit de tine”, care este şlagărul meu numărul unu, “Eu te voi iubi”, cu care am făcut un mare succes în Anglia, “Într-o zi”, un şlagăr pe care mi l-a compus Dinu Giurgiu şi pe care eu l-am orchestrat, şi “O fată cu ochi verzi”, compus în 1987 de Ionel Tudor, care a fost o previziune la ceea ce a urmat, când am luat-o de soţie pe Dana”, spune Adrian Daminescu.

Sâmbătă seara, la “Te cunosc de undeva!”, celebrul artist va spune şi povestea cunoscutului său cântec “Şi m-am îndrăgostit de tine”, lansat în 1989, la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia.

Care este aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.