A trecut prin chinuri groaznice! Gabriela Cristea a pierdut sarcina: “Am simtit durerile facerii 5 zile!”

Apropo.ro / 14.06.2018, 12:21
A trecut prin chinuri groaznice! Gabriela Cristea a pierdut sarcina: “Am simtit durerile facerii 5 zile!”
Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima dată anul trecut, aducând pe lume o fetiţă, însă cu câţiva ani înainte a trecut printr-o experienţă traumatizantă: a pierdut o sarcină.

Atunci, după ce a reuşit să rămână gravidă, sarcina a încetat să mai evolueze.

„A fost cea mai grea experienta din viata mea, si la propriu si la figurat pentru ca a fost o experienta fizica foarte dura si foarte dureroasa, dar si o experienta sufleteasca, care efectiv ne-a rupt sufletul in doua. Se mai intampla. Nu sunt nici prima, nici ultima. Pentru mine, a fost extrem de dureros pentru ca noi de doream foarte mult un copil. S-a intamplat, nu fusese nimic planificat. Si cand am ramas insarcinata, a fost wow! Iti dai seama, dupa ce m-am bucurat….. Dumnezeu te ridica pana la cer si iti da drumul. In prima faza, durerea sufleteasca a fost extrem de dura.In perioada respectiva, am simtit durerile facerii practic cinci zile, iar femeile care au nascut stiu ce inseamna asta. Pentru ca m-am incapatanat in speranta ca… poate maine, totusi, se intampla o minune si o sa revina sarcina la normal. Nu, sarcina mea se oprise din evolutie. Doctorita mea era plecata, era vineri, si mi-a zis ca se intoarce duminica dupa-amiaza. Efectiv au inceput contractiile, iar eu refuzam. Si imi aduc aminte, de exemplu, de un episod unde imi gasisem o singura pozitie, stateam efectiv in patru labe undeva pe covor pentru ca nu mai suportam durerea. Tavi se uita ingrozit la mine si nu stia ce sa-mi faca si cum sa ma ajute. In prima faza, te doare sufletul foarte tare dar cand incepe durerea fizica… nu mai stii ce calmante sa iei, pe cine sa suni. Cert este ca am asteptat-o pe doctorita mea sa se intoarca si mi-a facut interventia.

Practic dupa aceea, doua zile aveam aceleasi dureri si eu eram la emisiune. Aveam la un moment dat contractii si eu vorbeam si trebuia sa fiu draguta si imi venea sa ma urc pe scaun de durere. Acum vorbesc detasata pentru ca eu sunt implinita din punctul asta de vedere. Si, totusi, mai am momente in luna februarie, ca atunci a fost, cand stau si ma gandesc la ce s-a intamplat”, a povestit Gabriela Cristea in cadrul unui interviu acordat Viva.