A trecut printr-o dramă, iar acum e schimbată total. Află cu ce se ocupă acum Iulia Frăţilă!

Apropo.ro / 19.06.2018, 11:42
A trecut printr-o dramă, iar acum e schimbată total. Află cu ce se ocupă acum Iulia Frăţilă!
Iulia Frăţilă a renunţat în anul 2008 la meseria de prezentatoare TV cu toate că era una dintre cele mai apreciate figuri feminine din showbiz-ul românesc de la vremea respectivă. Tenace şi extrem de frumoasă, Iulia a trecut printr-o serie de probleme care au făcut-o mai puternică însă.

După ce a aflat că este suspectă de cancer, primă asistentă tv a părăsit România, împreună cu soţul ei, Radu Runcanu. A plecat în Spania, după care s-a mutat în Statele Unite, unde locuieşte şi în prezent.

Din 2011 lucrează la un centru pentru copii bolnavi de autism din Texas.

Iulia Fratila, in prezent Runcanu, s-a nascut pe 7 iulie 1976 la Constanta. In 1993 a castigat concursul de frumusete Miss Constanta, iar un an mai tarziu a iesit locul doi la Miss Romania. In acelasi an, se angajeaza la Soti Neptun TV, ca prezentatoare de stiri si editor, dupa care se transfera in echipa lui Florin Calinescu, la PRO TV. Ulterior devine co-prezentatoare la Roata Norocului, cu Mihai Calin, si se muta la Prima, unde realizeaza matinalul, mai intai cu Vlad Ionescu si apoi cu Alex Macavei. In 2003 devine prima femeie care prezinta un talk-show sportiv, „Fotbal din Prima”, iar in 2007 se muta la un post de stiri, unde realizeaza emisiunea „Firu-n patru”. A renuntat la televiziune in 2008, dupa ce a aflat ca este bolnava.