A vazut moartea cu ochii, dar a scapat „la mustata” (Video)

Apropo.ro / 19.12.2011, 17:00
Ceea ce parea o plimbare normala pe un drum national din Rusia era sa se transforme intr-o tragedie, atunci cand un TIR de pe contrasens a pierdut controlul si a intrat in derapaj.

Pe un drum din Rusia, un sofer si pasagerul acestuia au filmat o situatie in care ai avea timp sa spui repede o rugaciune si sa te pregatesti de impact.

Acestia se aflau iarna pe un drum national, in spatele unei camionete, circuland regulamentar cand, din senin, camioneta franeaza brusc si trage pe dreapta, fortandu-l pe soferul cu inregistrarea video sa il depaseasca pe stanga.

Motivul pentru care camioneta oprea era din cauza unui TIR de pe contrasens care, neavand loc indeajuns sa franeze din cauza unui plug de dezapezire oprit pe banda de circulatie, intrase in derapaj venind ca un zid catre soferii din clip.

Norocul acestora a fost ca soferul de TIR a reusit sa redreseze „la mustata” vehicolul, fara sa ii atinga, insa sperietura pe care au tras-o este de povestit nepotilor, dupa cum se poate vedea din clip-ul de mai sus.