A venit pentru un scaun la ”The Four – Cei 4”, dar Carla’s Dreams l-a convins să se lase de muzică

Apropo.ro / 21.05.2018, 12:17
A venit pentru un scaun la ”The Four – Cei 4”, dar Carla’s Dreams l-a convins să se lase de muzică
Venit pentru a obţine un loc pe scaun la ”The Four – Cei 4”, un challenger a plecat acasă cu gândul de a se lăsa cu totul de muzică!

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să obţină unul dintre locurile ocupate de cei patru artişti aflaţi pe scaune. Un tânăr are parte însă de o experienţă care îl pune pe gânduri, după o discuţie cu juratul Carla’s Dreams.

”Eu, în locul tău, aş face muzică încă doi ani, apoi aş trage o concluzie. Dar doi ani din viaţă aş investi! Dacă o să lucrezi la părţile puternice pe care le ai, iar celor slabe să le acorzi măcar puţinã atenţie, o să fie bine. Promite-mi că te laşi de muzică în doi ani dacă nu se întâmplă nimic. Asta înseamnă piesă, single, ceva, da?”, i-a spus Carla’s Dreams concurentului, încercând să îl ajute să se concentreze. ”Pentru că mi-a plăcut de el, am încercat să îi limitez încercările la următorii doi ani. I-am spus să continue, dar nu fără limită! Mai bine doi ani tragi, lupţi şi vezi ce se întâmplă!”, a mai spus juratul ”The Four – Cei 4”.
Cum a reacţionat challenger-ul, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când lupta pentru un loc în competiţie continuă. Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams vor evalua prestaţia sa. Doar cei care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.
Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi pierde locul, există o şansă de salvare: Artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun pot fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, iar cei care au obţinut cele mai multe voturi, pot fi întorşi direct în finală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.

Tags: