A vrut să fie mai frumoasă dar și-a distrus fața înainte de ziua nunții

De: Gabriela Voicu / 17.06.2013, 11:30
A vrut să fie mai frumoasă dar și-a distrus fața înainte de ziua nunții
Louise Jackson și-a dorit să fie spectaculoasă în ziua nunții și și-a făcut extensii de gene, dar va regreta multă vreme decizia luată.

Louise Jackson și-a dorit să fie spectaculoasă în ziua nunții. Ea a vrut ca ochii ei să arate ca cei ai vedetelor și și-a făcut extensii de gene, dar va regreta multă vreme decizia luată.

Louise a mers la un salon de înfrumusețare cu trei luni înainte de nuntă pentru a-și pune gene false, însă nu mai încercase până atunci această metodă.

Louise Jackson

„Am mers la un salon specializat în așa ceva. După jumătate de oră, femeia care s-a ocupat de mine mi-a spus să deschid ochii și să mă uit în oglindă. Nu am putut și mi-a zis să nu mă panichez. A încercat să separe genele cu o pensetă, dar durerea pe care am simțit-o a fost îngrozitoare. Simțeam cum îmi arde pielea. Când am reușit să deschid ochii și m-am văzut în oglindă, am crezut că o să leșin. Pielea era roșie, inflamată, iar genele mele parcă nu mai existau. Am început să plâng și am plecat imediat din salon. Am sunat o prietenă cosmeticiană și mi-a zis să încerc să îndepărtez lipiciul și genele false cu ulei pentru bebeluși. Nu a funcționat, iar pielea mea continuă să mă ardă. Am mers imediat la urgente. Acolo, medicii mi-au zis că nu pot să facă nimic și că trebuie să am răbdare. Genele vor pica în câteva săptămâni și pielea mea se va calma. Mă gândeam că o să fiu îngrozitoare la nuntă. În fiecare zi am început să iau cu penseta fiecare geană în parte. Durerea era insuportabilă. Ochii mă dureau îngrozitor. Nu cred că femeia de la salon știa ce a făcut. Prietenii mi-au zis să o dau în judecată, dar eu nu mai doream să îmi aduc aminte de coșmarul prin care am trecut”, a declarat Louise.

Adele, Jennifer Lopez, Kim Kardashian și Cheryl Cole se numără printre vedetele care apelează la extensii de gene pentru a avea privirea mai atrăgătoare, iar acest trend este foarte profitabil pentru saloanele care taxează între 90 și 300 de lire sterline pentru aceste tratamente.