A vrut să ia un prieten de la o gară din Belgia, dar a traversat patru țări

Apropo.ro / 16.01.2013, 10:29
A vrut să ia un prieten de la o gară din Belgia, dar a traversat patru țări
O femeie din Belgia, în vârstă de 67 de ani, care voia să ia un prieten de la o gară aflată la 61 de kilometri distanță, a sfârșit prin a ajunge în Zagreb, Croația.

O femeie din Belgia, în vârstă de 67 de ani, care voia să ia un prieten de la o gară aflată la 61 de kilometri distanță, a sfârșit prin a ajunge în Zagreb, Croația, conducând aproape 1.450 de kilometri din cauza unei defecțiuni a dispozitivului de navigare.

Sabine Moreau plecase cu mașina din Solre-sur-Sambre, Belgia, spre Bruxelles ca să își ia un prieten de la gară, drumul având o distanță de doar 61 de kilometri. O mișcare greșită a făcut-o pe femeie să ajungă la 900 de mile (1.448 de kilometri) depărtare, în Zagreb, Croația, scrie Daily Mail.

Deși a trecut cinci granițe, întâlnind în acest timp semne de circulație în diverse limbi și oprindu-se ca să pună benzină în mai multe rânduri, femeia belgiană nu s-a oprit să își verifice sistemul de navigare prin GPS decât două zile mai târziu, când și-a dat seama că s-ar putea să nu se mai afle în Belgia.

Am văzut tot felul de semne de circulație. Mai întâi în franceză, apoi în germană – Cologne, Aachen, Frankfurt„, a spus Sabine Moreau pentru un site de știri belgian, adăugând că toate acestea nu i-au pus niciun semn de întrebare.

Polițiștii sunt de părere că femeia a trecut prin Franța, Germania, Austria și Slovenia înainte să ajungă în Croația.

Cite;te mai multe detalii despre în drumul către gară a trecut prin patru țări, pe Mediafax.ro